07 лютого 2019, в 22:00
Відкрита лекція “Мукачево: бути першим містом” та презентація програми Transparent Cities/Прозорі міста

 

Українське представництво міжнародної антикорупційної організації ТransparencyInternational запрошує всіх охочих на відкриту лекцію “Мукачево: бути першим містом” та презентацію програми Transparent Cities/Прозорі міста.

 

Спільно ми поговоримо про перемоги та поразки міста Мукачево та його перспективи на Всеукраїнській арені в контексті боротьби з корупцією, а також про можливості громади вибороти для міста звання прозорого, відкритого та комфортного для життя. Окрім цього презентуємо діяльність Програми Transparent Cities/Прозорі міста, яку впроваджує

Тransparency International Ukraine
Захід відбудеться у місті Мукачево 22 лютого о 15:00 за адресою пл. Духновича, 2 (сесійна зала Мукачівської міської ради, другий поверх). Реєстрація з 14:30. Обов’язкова реєстрація за посиланням  //goo.gl/forms/5wkHVqRbpENnroqJ3Дедлайн реєстрації – 21 лютого.

 

Спікери: Володимир ФЕСЬКОВ, експерт Інституту політичної освіти. Програму Transparent Cities/Прозорі міста презентують Аліна КОБЕНКО, менеджер з комунікацій Тransparency International Україна та Анатолій КОТОВ, асистент програми Transparent Cities/Прозорі міста.

 

Контактна особа:

Аліна Кобенко,

м.т. +38 0930648865,

e-mail: kobenko@ti-ukraine.org

 

Цей Проект став можливим завдяки Агентству Сполучених Штатів з міжнародного розвитку та щедрій підтримці американського народу.

Інші новини