20 листопада 2022, в 19:09
Дунаївці: як працює тил на Хмельниччині?
Українські військові самовіддано і злагоджено працюють, щоб наблизити день нашої перемоги. А українські #міста_в_тилу стійко підтримують нашу країну. Сьогодні в нашій рубриці розповімо про місто на Хмельниччині - Дунаївці.
  • Зараз в громаді проживає майже 2 000 ВПО, яких місцева влада підтримує, допомагає в пошуку житла та забезпечує гуманітарною допомогою. Дунаєвецька громада налагодила співпрацю та отримала гуманітарну допомогу від волонтерської організації у сфері медико-санітарної допомоги «Пронто Консельве», що розташована в провінції Падуя (Італія)
  • Наші міста є опорою та підтримкою одне одного. Дунаєвецька громада долучилась до формування та відправлення гуманітарного вантажу для жителів деокупованих територій Херсонської області. https://bit.ly/3tFNNVv
  • Дунаївці у рамках дерусифікації та декомунізації міста продовжують перейменовувати вулиці. Виконавчим комітетом Дунаєвецької міської ради підготовлено проект рішення щодо перейменування ряду вулиць, які містять ознаки русифікації.https://bit.ly/3tHpxSW
  • Ініціативна громада Дунаївців активно допомагає втілювати ініціативи на підтримку захисників Україні. Так, у місті відбулась благодійна ярмарка, на якій зібрали кошти для потреб ЗСУ. Також, місцеві самостійно виготовляють окопні свічки, які передають на фронт. Кожна така свічка – це підігрітий обід, вечеря або ж гаряча кава для наших військових.
 

Інші новини