Онлайн-платформа працює у тестовому режимі. Якщо у Вас виникли питання, звертайтеся за адресою transparent-cities@ti-ukraine.org

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Громадська організація “Трансперенсі Інтернешнл Україна” піклується про захист Вашої конфіденційності та поважає її. Наш найвищий пріоритет – захист особистої інформації, яку Ви надаєте. Тому ми хочемо детально проінформувати Вас про типи даних, що збираються при відвідуванні онлайн-платформи “TransparentCities: взаємодія громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування для кращої підзвітності та належного врядування”, розміщеної за адресою: https://transparentcities.in.ua/ (надалі – Онлайн-платформа). У цьому документі детально роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Онлайн-платформі, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Повідомляємо, що ця Політика конфіденційності може оновлюватися у зв’язку з впровадженням нових технологій та/або змінами законодавства.

Усі права на зміст Онлайн-платформи належать громадській організації “Трансперенсі Інтернешнл Україна” або використовуються за згодою із правовласниками. Онлайн-платформа загалом, і окремі її елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Які дані збираються на Онлайн-платформі

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Під час заповнення форми реєстрації для створення особистого кабінету на Онлайн-платформі відвідувач вказує персональні дані (ПІБ, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти). При реєстрації відвідувач також вказує свою роль: представник організації громадянського суспільства / органу місцевого самоврядування, назву та посилання на офіційний вебсайт організації, а також надає підтверджувальні документи щодо своєї ролі у зазначеній організації (сканкопію службового посвідчення, або іншого документа, який посвідчує службове становище та посаду – для представника органу місцевого самоврядування; сканкопію членського квитка, або іншого документа, який засвідчує участь у громадській організації – для представника організації громадянського суспільства). Після заповнення такої форми вважається, що відвідувач надав громадській організації “Трансперенсі Інтернешнл Україна” згоду на обробку своїх персональних та контактних даних. Персональні та контактні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

Особиста інформація, яку відвідувач надає при реєстрації на Онлайн-платформі, використовується для підготовки продуктів або послуг, що надаються нами відповідно до потреб відвідувачів Онлайн-платформи. Така інформація не передається та не продається третім особам чи компаніям.

З якою метою збираються ці дані

Особисті дані, які Ви пишете при реєстрації, використовуються для ідентифікації особисто Вашої персони з метою надання розширених можливостей взаємодії з Онлайн-платформою, зокрема використання інструменту додавання відгуків та оцінювання сфер та індикаторів, що беруться до уваги при укладанні рейтингів міст. Вказана Вами електронна пошта – для надсилання дайджестів, тематичних розсилок, новин про продукти та послуги громадської організації “Трансперенсі Інтернешнл Україна”, корисних матеріалів, пропозицій співпраці, вакансій та можливостей стажування. Номер вашого мобільного телефону та адреса електронної пошти не передаються третім особам чи компаніям за жодних умов, крім випадків, пов'язаних із виконанням вимог законодавства.

Як ці дані використовуються

На онлайн-платформі https://transparentcities.in.ua/ використовуються технологія cookie та зібрані дані про відвідувачів із сервісу Google Analytics.

Технологія cookie забезпечує підтримку функцій безпеки, а також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умов використання Онлайн-платформи. Файли cookie – це невеликі текстові файли, які веб-сервер відправляє Вашому браузеру під час користування Онлайн-платформою і які зберігаються на комп’ютері для подальшого використання. Законною підставою для використання файлів cookie є п. 1 ч.1 статті 11 Закону «Про захист персональних даних».

У будь-який момент можна змінити налаштування Вашого браузера у такий спосіб, щоб браузер заблокував всі файли cookie або повідомив Вам про надсилання цих файлів. Водночас врахуйте, будь ласка, що при блокуванні файлів cookie деякі функції і сервіси Онлайн-платформи не зможуть працювати належним чином.

Завдяки системі Google Analytics збирається статистика про відвідування Онлайн-платформи, зокрема відвідувані сторінки, дата, час та кількість переглядів сторінок, доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою якої відвідувач заходить на Онлайн-платформу, вид браузера та операційної системи, якщо відвідувач перейшов на Онлайн-платформу через посилання з іншого веб-сайту – адреса цього сайту, завантажена інформація, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувача, тривалість відвідування Онлайн-платформи, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Онлайн-платформи. Жодна з цих дій не пов'язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності. Інформація про дії відвідувачів на Онлайн-платформі збирається і опрацьовується з метою вдосконалення Онлайн-платформи, покращення її функціональних можливостей, а також створення та надання якісного контенту для відвідувачів.

Як ці дані захищаються

Для захисту Вашої особистої інформації громадська організація “Трансперенсі Інтернешнл Україна” використовує адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки. Проте, незважаючи на те, що ми прагнемо убезпечити Вашу особисту інформацію, Ви теж повинні вживати заходів, щоб захистити її.

Ми наполегливо рекомендуємо Вам вживати всіх можливих заходів безпеки під час перебування в мережі Інтернет. Створений нами функціонал Онлайн-платформи максимально захищений від витоку, несанкціонованого використання і зміни інформації, яку ми контролюємо. Незважаючи на те, що ми робимо все можливе, щоб забезпечити цілісність інформації та її конфіденційність, ми не можемо гарантувати, що наші заходи безпеки допоможуть запобігти незаконному доступу до цієї інформації хакерів та втручанню у роботу Онлайн-платформи сторонніх осіб чи компаній.

Ми можемо надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Онлайн-платформи на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Онлайн-платформи, якщо такі виникли при користуванні нею. Відвідувач Онлайн-платформи використовує її на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані громадська організація “Трансперенсі Інтернешнл Україна”, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва та обслуговування Онлайн-платформи, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Онлайн-платформи, користувався нею або сподівався на неї, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Онлайн-платформа може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають найбільш повно розкрити інформацію. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації та не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

Відвідувач Онлайн-платформи не повинен поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Онлайн-платформи для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу “Трансперенсі Інтернешнл Україна”. Відвідувач повинен дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або скопійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Онлайн-платформу.

Копіювання інформації з Онлайн-платформи може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з Онлайн-платформою відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ані на саму Онлайн-платформу, ані на її зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Онлайн-платформи чи громадської організації “Трансперенсі Інтернешнл Україна”.

У разі зміни цієї Політики конфіденційності Ви можете прочитати про всі зміни на цій сторінці або ж, в окремих випадках, отримати повідомлення на вказану вами при реєстрації електронну пошту.

Якщо Ви відвідуєте цю Онлайн-платформу, то Ви автоматично погоджуєтесь з цією Політикою конфіденційності та її умовами. Якщо Ви не погоджуєтесь з цією Політикою конфіденційності та її умовами, будь ласка, залиште цю Онлайн-платформу.

Для зв'язку з адміністратором сайту з будь-яких питань Ви можете написати лист на e-mail: transparentcities@ti-ukraine.org