03 липня 2023, в 21:30
Можливості для міст, бізнесу та громадського сектору у липні

Другий місяць літа приніс багато нових грантів та конкурсів у найрізноманітніших сферах. Зібрали для вас декілька, обирайте ті, що вам під силу та до вподоби, та подавайтеся. Не пропустіть нові #можливості!

 

Подано у порядку закінчення дедлайнів на аплікацію.

 

USAID, Mercy Corps, ООН, МХП та український уряд пропонують грантові програми  для підтримки та розвитку бізнесу.

Кінцевий термін подання заявок варіюється в залежності від обраного проєкту.

 

Street Child Ukraine запрошує до участі в проєкті «Запобігання ризиків у сфері захисту дітей, надання послуг із захисту і підтримки дітям з категорій найвищого ризику у Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях».

 

Програма «Фонд «Партнерство за сильну Україну»» (ФПСУ), що реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл», оголошує конкурс проєктних пропозицій на реалізацію заходів, спрямованих на надання підтримки ветеранам і їхнім родинам.

Кінцевий термін подання заявок: 7 липня 2023 р.

 

Проєкт EU4 Independent Media оголошує програму підтримки журналістських розслідувань. Її мета – сприяти створенню професійних і об’єктивних розслідувань. 

Кінцевий термін подання заявки: 9 липня 2023 р.

 

Всеукраїнський інкубатор для виявлення, підтримки та впровадження соціальних інновацій на місцевому рівні. Головна мета проєкту — виявити нових лідерів на місцевому рівні та допомогти їм втілити їхні ідеї в життя. 

Кінцевий термін подання заявок: 9 липня 2023 року, 23:59.

 

Головна мета — сприяти створенню професійних і об’єктивних розслідувань. Серед орієнтовних тем розслідувань: корупція та фінансова злочинність, громадська безпека, демократія та права людини, навколишнє середовище та зміна клімату. Максимальний бюджет проєкту — 100 тис. євро.

Кінцевий термін подання заявки: 9 липня 2023 р.

 

Фонд «Партнерство за сильну Україну», що реалізується Компанією Кімонікс Інтернешнл, оголошує тендер на проектні пропозиції для реалізації заходів, спрямованих на посилення громадянської участі і безпеки в окремих регіонах України, які постраждали від війни, що триває на території України. 

Кінцевий термін подання заявок: 10 липня 2023 р.

 

Програма надаватиме на конкурсній основі гранти фізичним особам та малому і середньому бізнесу, які зазнали негативного впливу війни (втрата або пошкодження майна, вимушена релокація, порушення логістики, зменшення продажів, міграція працівників та інші обставини), а також підтримуватиме їх інформаційно та консультаційно.

Кінцевий термін подання заявок: до 10/24 липня 2023 р.

 

Ветерани, ветеранки, члени сімей загиблих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 3 мільйонів гривень.

Кінцевий термін подання заявок: 13 липня 2023 року, 23:49.

 

Це грантовий проект, який спрямований на підтримку підприємництва в Житомирській області.

Заповнити заявку потрібно до 14 липня 2023 року, 18:00.

 

Грантовий конкурс від громадського ресторану Urban Space 100 — це можливість для ініціатив та активних містян отримати фінансування на реалізацію соціальних проєктів у Івано-Франківську.  

Кінцевий термін подання заявок: 15 липня 2023 р.

 

Мета — просування соціально-економічного розвитку постраждалих від війни громад на місцевому рівні шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення. 

Кінцевий термін подання заявок: 17 липня 2023 р.

 

Малі та середні сімейні й жіночі підприємства мають шанс отримати гранти на розвиток бізнесу через програму USAID «Конкурентоспроможна економіка України». У межах ініціативи планується надання грантів у розмірі від 10 тис. до 35 тис. доларів США.

Кінцевий термін подання заявок: 24 липня 2023 р. 

 

Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), що реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл», приймає заявки на отримання грантів для створення нового контенту та надання правдивої інформації аудиторії Східної та Південної України, включно з громадами вздовж лінії зіткнення.

Кінцевий термін подання заявок: 28 липня 2023 року, 18:00.

 

Шукають концепції грантових проєктів (а потім повних заявок) від потенційних партнерів для здійснення заходів щодо посилення підзвітності місцевого самоврядування в Україні, адвокації та децентралізації.

Кінцевий термін подання заявок: 30 вересня 2023 р.

 

Мета — зміцнення спроможності Уряду попереджувати, виявляти та реагувати на загрози громадському здоров’ю, забезпечити виконання критично важливих функцій громадського здоров’я в кризовий період та захистити здоров’я усіх українців.

Кінцевий термін подання заявок: 30 вересня 2023 р.

 

Збирають концепції/заявки на відновлення основних медичних послуг в областях України, які були нещодавно звільнені/деокуповані (де є пошкоджені/порушені місцеві системи охорони здоров’я) або які відчувають значний тиск на систему охорони здоров’я, пов’язаний із війною, наприклад, через високу концентрацію внутрішньо переміщених осіб (ВПО) або інших уразливих верств населення.

Кінцевий термін подання заявок: 30 вересня 2023 р. 

 

Метою конкурсу є підвищення рівня доказовості та аргументованості у плануванні відновлення країни, європейської інтеграції та роботи ОГС під час війни. Серед тематичних пріоритетів: євроінтеграція, повоєнне відновлення, діяльність ОГС під час війни та інше.

Кінцевий термін подання заявки: 30 листопада 2023 р.

Інші новини