24 червня 2023, в 14:42
Місто в тилу: Біла Церква

Українські #міста_в_тилу міцно тримаються та роблять великий вклад в оборону країни. Завітаймо до Білої Церкви — як справи в міста та які можливості мають мешканці й ВПО?

У Білій Церкві продовжують облаштовувати укриття. Станом на початок року підготували вже 59 укриттів у багатоповерхівках міста. Ми зібрали переліки укриттів у різних містах України: https://bit.ly/46m9rjy.

Місто надає низку можливостей для внутрішніх переселенців (ВПО), яких станом на квітень 2023 року там було понад 16 тисяч. 

Влада створила для переселенців онлайн-довідник, де є вся інформація про документи, медичну допомогу, освіту, роботу, соціальну підтримку та інші послуги: https://bit.ly/3Xkt4Vi.

Діти з родин переселенців та малозабезпечених родин теж можуть отримати допомогу та трохи радості у час війни. Місцева малеча ділиться іграшками, книгами, велосипедами та іншими речима в рамках акції “Подаруй дитині радість”: https://bit.ly/3XpMlVu.

Мешканці та гості міста можуть також навчитися нового. Зокрема, навесні жінки вивчали бізнес-ідеї у школі “Твоя Нова Робота” та опановували ІТ-професії, щоб далі реалізувати свої можливості та отримати роботу. 

У Білій Церкві дбають і про здоров’я мешканців. Міські кваліфіковані психологи надають безкоштовну психологічну допомогу всім, хто її потребує, онлайн та офлайн: https://bit.ly/3CJ6f41.

Бізнеси в місті, і релоковані також, можуть знайти чи навпаки запропонувати доступну нерухомість. Для цього треба лиш скористатися чат-ботом від міської територіальної громади: https://bit.ly/3XjtafT.

Підтримуємо міста у їхньому прагненні стати сильнішими!

Інші новини