17 січня 2022, в 16:57
Програма «Прозорі міста» шукає Старшу/старшого аналітикиню/аналітика

Обов’язки: 

  • підготовка аналітичних продуктів (аналітичні звіти, супровідні комунікаційні матеріали тощо) на основі зібраної проєктом інформації, а також інших джерел; координація аналітичної команди проєкту; 
  • систематизація даних та забезпечення їх якості; 
  • актуалізація методології вимірювання прозорості та підзвітності відповідно до змін законодавства та кращих практик; 
  • участь у презентації результатів аналітичних матеріалів програми; розвиток інноваційних підходів до вимірювання прозорості та підзвітності, удосконалення наявних методів та інструментів; 
  • забезпечення наявності аналітичної інформації з тематики прозорості та підзвітності, що потрібна для успішної реалізації проєкту. 

Вимоги до успішного кандидата: 

  • Досвід роботи аналітиком/дослідником від 2-х років;  
  • Розуміння основних принципів реалізації реформи децентралізації та роботи органів місцевого самоврядування; 
  • Вміння працювати з великими масивами даних, з кількісними та якісними даними; 
  • Зацікавлення у взаємодії держави, бізнесу та громадськості; 
  • Наявність успішного досвіду написання аналітичних матеріалів і розробки методології; 
  • Відмінне знання Excel; 
  • Вміння письмово та вербально презентувати отримані результати; 
  • Високий рівень володіння українською та бажане знання англійської мов. 

Оплата послуг: щомісячна плата за рахунок грантових коштів (визначається за результатами співбесіди). 

Вид зайнятості: повна зайнятість. 

Дедлайн подачі: 28 січня 2022 р. 

Щоб взяти участь в конкурсі, будь ласка, надішліть своє CV та короткий мотиваційний лист на адресу hr-tiu@ti-ukraine.org з темою повідомлення «Старша/-ий аналітикиня/аналітик». У заявці просимо надіслати приклади аналітичних записок та вказати про наявність досвіду у сфері організації роботи органів місцевого самоврядування. Усі запитання щодо вакансії приймаються виключно письмово на адресу електронної пошти hr-tiu@ti-ukraine.org. 

Довідково

Трансперенсі Інтернешнл Україна — акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції.

ТІ Україна започаткувала програму «Transparent cities/Прозорі міста» у 2017 році. Її мета — знизити рівень корупції на місцевому рівні та запровадити найкращі практики прозорості та підзвітності. 

Програмою щорічно формується Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України. Експерти аналізують відкритість міських рад за показниками в 14 сферах. За результатами дослідження вони надають рекомендації та консультують міськради щодо впровадження найкращих практик прозорості та підзвітності місцевої влади. За три роки середній показник прозорості міст підвищився на 53%.

У 2020 році розпочато роботу над створенням Рейтингу підзвітності 50 українських міст, який покаже фактичний стан підзвітності органів місцевої влади. Оцінювання відбувається за 47 показниками у 14 сферах діяльності міських рад. За результатами першого дослідження середній показник підзвітності міст — 12,5 бала.

*При подачі документів на цю позицію ви даєте згоду Трансперенсі Інтернешнл Україна на обробку та збереження ваших персональних даних.

Інші новини