15 квітня 2020, в 21:00
Telegram-канали українських міських рад

Канали міських рад в найпопулярніших месенджерах раніше вважали інновацією. Проте в умовах кризи COVID-19 оперативна комунікація з жителями стала необхідністю. На сайті Transparent Cities зібрані та будуть оновлюватися Telegram-канали міських рад, які інформують про COVID-19 та головні новини міста.

Завдяки каналам міських рад у месенджерах громадяни можуть першими дізнаватися про головні новини міста, а місцева влада — оперативно ділитися повідомленнями та спілкуватися з жителями. Такі канали стають перевіреним джерелом інформації від влади, на яке посилаються містяни та не поширюють чутки. Крім того, завдяки швидким повідомленням чергове відключення води не буде для них несподіванкою.

Міські ради вже давно почали вести свої новинні канали в найпопулярніших месенджерах. Та якщо раніше такі міста можна було сміливо називати новаторами, то в умовах карантину оперативна комунікація — необхідність.

Канали про COVID-19: тут ви знайдете статистику захворюваності на коронавірус та корисні поради про те, як уникнути зараження COVID-19.

Новинні канали міських рад. 
На них зазвичай з’являються головні новини міста, рекомендації для жителів та, наприклад, попередження про ремонти комунікацій та доріг.

Якщо ж ваша міська рада ще не використовує канали комунікації у месенджерах, ми радимо почати це робити. Чому? Бо завдяки такому простому кроку міська рада стає ближчою до жителів, а самі ж містяни оперативно отримують всі найважливіші новини.
 

Інші новини